Mungkin ada segelintir di kalangan anda yang beranggapan rona putih dan kelabu misalnya antara pilihan warna yang membolehkan dekorasi hiasan dalaman rumah tampak kusam dan tidak ceria. Maka oleh itu, tidak dinafikan rona putih dan kelabu kurang menjadi pilihan ramai. 

Tetapi tahukah anda sebenarnya rona putih dan kelabu ini boleh memberikan satu perubahan besar untuk dekorasi hiasan dalaman rumah anda? Siapa sangka dengan menjadikam rona putih dan kelabu, boleh membuatkan dekorasi hiasan dalaman rumah anda tampak lebih elegan. 

Bertemakan Rona Putih & Kelabu, Dekorasi Hiasan Dalaman Tampak Lebih Elegan Bertemakan Rona Putih & Kelabu, Dekorasi Hiasan Dalaman Tampak Lebih Elegan

Namun begitu, dengan pemilihan rona putih dan kelabu ini sebagai warna pilihan utama bagi dekorasi hiasan dalaman rumah harus betul dan bersesuaian dengan konsep yang diketengahkan. Antara konsep yang bersesuaian untuk ditampilkan dengan pemilihan rona putih dan kelabu ini adalah seperti moden inggeris atau kontemporori.

IKLAN

Jadi, mari kita lihat dekorasi hiasan dalaman bertemakanm rona putih dan kelabu yang dihasilkan oleh pemilik kediaman Watiey Abdullah ini, mungkin boleh dijadikan sebagai sumber idea inspirasi buat anda semua.

Bertemakan Rona Putih & Kelabu, Dekorasi Hiasan Dalaman Tampak Lebih Elegan Bertemakan Rona Putih & Kelabu, Dekorasi Hiasan Dalaman Tampak Lebih Elegan Bertemakan Rona Putih & Kelabu, Dekorasi Hiasan Dalaman Tampak Lebih Elegan Bertemakan Rona Putih & Kelabu, Dekorasi Hiasan Dalaman Tampak Lebih Elegan Bertemakan Rona Putih & Kelabu, Dekorasi Hiasan Dalaman Tampak Lebih Elegan

Sumber: Facebook Watiey Abdullah

IKLAN

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram dan TikTok rasmi IMPIANA.

Bertemakan Rona Putih & Kelabu, Dekorasi Hiasan Dalaman Tampak Lebih Elegan

IKLAN

Baca artikel berikutnya: Berkonsep Terbuka, Idea Renovasi Yang Menarik Untuk Ruang Dapur

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI