Apa produk dekor yang tengah HOT sekarang di pasaran jom IMPIANA bawa anda INTAI-INTAI mana tau ada yang berkenan. Boleh jadi milik anda. Beli Di Mana dengan IMPIANA memang best.

Jangan lupa Follow, Like & Share : Facebook IMPIANA, Instagram IMPIANAMY, Youtube IMPIANA TV, Tiktok IMPIANAMY Nak macam-macam info lagi?

Join Channel Telegram Geng Laman IMPIANA & CHANNEL IMPIANA https://t.me/GENGLAMANIMPIANA https://t.me/impianamy

Dalam asyik dan ghairah untuk menyambut ramadhan dan raya tahun ini, IMPIANA ada bersama followers untuk membantu anda memeriahkan lagi Puasa dan Raya tahun ini. IMPIANA pun seronok, manakan tidaknya sudah 2 tahun kita semua berpuasa tanpa yang tersayang bersama. Inilah masanya untuk ‘all out’ !.. Jom kita tengok apa perkakas yang perlu ada di rumah dan apa yang kurang boleh la tambah. Sekali sekala apa salahnya.

Penapis Udara

IKLAN

Penting ke penapis udara ni? Ya penting sangat! pernah baca artikel yang IMPIANA kongsikan tentang Tak Sangka Udara Dalam Rumah Lebih Tercemar Dari Luar, Ini Cara Atasinya. Hmmm… kalau dah baca hari ni mesti tahu kenapa IMPIANA pilih jenama ni untuk penapis udara pilihan IMPIANA baca apa kelebihannya.
Pengeluar perkakas rumah terkemuka LG Electronics (LG) Malaysia baru-baru ini telah menaik taraf penapis udara kediamannya LG PuriCare 360° Air Purifier dengan Safe Plus Filter yang menghapuskan sehingga 99.9% bakteria dan virus serta menyingkirkan 99.999% habuk ultra halus, alergen, dan gas berbahaya di udara. Penapis Safe Plus juga 30% lebih tumpat untuk menapis bahan berbahaya dengan lebih teliti untuk memastikan udara di semua sudut rumah ditapis.

Direka untuk mencipta persekitaran dalaman yang sihat dan selesa dengan mudah, penulen udara yang baru dipertingkatkan ini dilengkapi dengan sistem penapisan berbilang yang menggabungkan Safe Plus, penapisan H13 HEPA dan penyahbauan ke dalam satu komponen. Ia memberikan udara dalaman bersih yang mendalam, menangkap zarah yang tidak diingini di udara dan menyampaikan udara tulen dan bersih.

IKLAN

Ramai tetamu nak datang rumahkan, SOP kena jaga apa kata penapis udara ni pun perlu ada untuk perangkap virus dan bakteria yang mungkin penuh di ruang rumah anda.

Set Periuk

IMPIANA memilih jenama Le Creuset kali ini sebab kualiti dan buatanya cukup moden dan kukuh. Tahukah anda kualiti yang baik pada perkakas dapur dapat menjaga kesihatan anda sekeluarga. Keluli tuang atau Cast Iron yang digunakan untuk set periuk ini. IMPIANA tahu ramai yang idamkan set periuk ni. Set periuk ni memang berbaloi, kalau anda miliki. Ya, sedikit mahal tetapi bukan pakai sebulan dua setahun dua.. silap hari bulan boleh turun ke anak cucu.

IKLAN

 

Wow! Meriahnya Ramadhan Raya ni…

Nantikan lagi produk pilihan IMPIANA untuk Beli Di Mana: Dekor Pilihan IMPIANA Sempena Ramadhan Raya!