Kediaman yang sempurna tidak semestinya bergantung pada saiz nya yang besar mahupun penggunaan bahan binaan serta perabot yang mahal. Tetapi cukup sekadar memenuhi keperluan pemilik dan juga selesa didiami.

Rumah moden yang terletak di negara Thailand ini dilengkapi dengan 2 bilik tidur, 2 bilik air, ruang tamu dan dapur. Dengan keluasan lebih kurang 90 meter persegi, kediaman ini kelihatan cukup selesa dan lengkap serba-serbi.

Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi, Memang Cantik!

IKLAN

Pemilihan rona kelabu untuk bahagian luar menjadikan rumah ini lebih moden dan trendy. Segala kemasan telah dibuat dengan teliti dan memenuhi citarasa pemilik.

Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi, Memang Cantik! Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi, Memang Cantik! Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi, Memang Cantik! Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi, Memang Cantik!

IKLAN

Walaupun ruang didalam masih belum di tatarias dengan sebarang perabot, rumah ini tetap nampak selesa dan sempurna.

IKLAN

Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi, Memang Cantik! Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi, Memang Cantik! Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi, Memang Cantik! Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi, Memang Cantik! Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi, Memang Cantik! Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi, Memang Cantik!

Sumber : esanlumsing.com

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI