‘Masa itu Emas’, itulah pepatah yang kita semua kenali sejak dari dulu. Kita mesti menghargai masa yang kita dan jangan sia-sia kan begitu sahaja dengan perkara yang tidak penting atau membuang masa. Oleh sebab itu, kita mestilah ada jam dinding di rumah supaya kita tidak leka jikalau kita ada perkara atau kerja hendak dibuat, kita tidak akan terlepas. Hari ini, saya akan memberi beberapa jenis jam dinding yang cantik untuk dekorasi rumah anda serta fungsinya.

JAM DINDING KAYU IMLEK

Anda Tidak Tahu Hargai Masa? Jangan Risau. Jam Ini Semuanya Lawa-Lawa Untuk Anda

Jam dinding ini akan berfungsi sebagai jam tangan dan perhiasan untuk perayaan Tahun Baru Cina. Jam dinding ini biasa terdapat di ruang tamu dan ruang keluarga.

Jam di dinding diperbuat daripada kayu MDF berkualiti tinggi yang tahan bahaya. Saiz jam dinding ini ialah diameter 30 cm. Selain daripada saiz yang sesuai, reka bentuknya juga agak tersendiri, terutamanya frasa “Angpao na lai” yang tertera di atasnya. Siapa tahu, mungkin meletakkan jam dinding itu boleh menyebabkan lebih banyak paket merah.

MIRACLE M26 VT01

IKLAN

Anda Tidak Tahu Hargai Masa? Jangan Risau. Jam Ini Semuanya Lawa-Lawa Untuk Anda

Designya adalah vintage dan lawa sekali untuk di dekorasi pada ruang tamu anda dan mempunyai warna yang sudah tersedia.

Tidak mahu menghabiskan banyak wang tetapi masih memperoleh jam tangan yang bagus? Jam dinding Miracle M26 VT01 adalah jawapannya. Jam dinding ini dibina dalam gaya klasik dan akan kelihatan hebat dalam hiasan yang indah.

IKLAN

Jam 20 x 20 cm ini terdiri daripada plastik dan kaca, dan ia dikuasakan oleh enjin kuarza biasa. Produk ini ditawarkan dalam versi warna hitam, putih dan coklat.

THE EVEREST 3M012G

Anda Tidak Tahu Hargai Masa? Jangan Risau. Jam Ini Semuanya Lawa-Lawa Untuk Anda

IKLAN

Jam dinding ini mempunyai ukuran yang sangat besar dan designnya kelihatan mewah. Bukan itu sahaja, keunikan jam dinding ini mempunyai detak jam yang halus dan hening.

Everest 3M012G ialah jam dinding 3D yang besar yang boleh menambah dimensi baharu pada ruang anda. Menggunakan jam tangan ini boleh menjadikan tempat anda kelihatan lebih bergaya dan mahal. Jam ini dibina menggunakan gam melekit mengikut corak. Konfigurasi jam selepas ia diletakkan di dinding, iaitu 120 × 120 cm.

Peranti ini menggunakan mesin kuarza yang beroperasi dengan lancar dan senyap. Anda boleh memilih antara rona perak, emas atau hitam yang boleh dikontraskan dengan warna dinding anda. Tambahan pula, anda boleh memilih daripada pelbagai corak. Buih dan akrilik digunakan dalam pembinaan jam tangan ini.

Maka dengan ini, itu sahajalah jenis-jenis jenama jam yang sesuai yang boleh anda beli dan dekorasi rumah anda supaya kelihatan cantik dan menawan.

Sumber: Product Nation (https://productnation.co/id/15175/jam-dinding-bagus-terbaik-indonesia/)

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI