Nak menghias kediaman ni bukan lah suatu perkara yang boleh siap dalam masa satu hari. Segalanya perlu dilakukan dengan teliti dan penuh kesabaran. Jika inginkan hasil yang menepati citarasa, pemilik perlu libatkan diri dalam proses ubahsuai dan jangan lepas tangan.

Bagi Puan Miera Azmira, beliau lebih senang menghias sendiri kediaman teres Semi D milikny adan keluarga yang terletak di Temerloh ini. Selama 4 tahun tinggal dirumah tersebut, Puan Miera perlahan-lahan cuba mendeko setiap ruang dengan warna kegemarannya iaitu merah jambu.

“Setiap sudut ruang 100% saya buat sendri tanpa pertolongan sesiapa walaupun suami. Tetapi alhamdulillah, suami tiada halangan langsung dalam pemilihan warna walaupun warna pink…”

IKLAN

Menurut Puan Miera lagi, kediaman dengan konsep moden inggeris ini dihias dengan rona yang cerah agar ia tampil lebih luas.

IKLAN

Wanita Ini DIY Dekorasi Ruang Tamu Dengan RM6k Sahaja!Wanita Ini DIY Dekorasi Ruang Tamu Dengan RM6k Sahaja!Wanita Ini DIY Dekorasi Ruang Tamu Dengan RM6k Sahaja!

IKLAN

Wanita Ini DIY Dekorasi Ruang Tamu Dengan RM6k Sahaja!Wanita Ini DIY Dekorasi Ruang Tamu Dengan RM6k Sahaja! Wanita Ini DIY Dekorasi Ruang Tamu Dengan RM6k Sahaja! Wanita Ini DIY Dekorasi Ruang Tamu Dengan RM6k Sahaja!

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI