Cermin, mungkin ada di kalangan kita merasakan ia hanya untuk melhat wajah sendiri. Kini tidak lagi cermin juga umpama barang kemas dalam sebuah tata hias. Terdapat pelbagai jenis cermin yang boleh anda pilih sama ada yang biasa atau yang mempunyai potongan unik dan berseni.

Tip Pilih Cermin, Buat Dekor Rumah Lebih Luas
.

KARAKTER RUSTIK MEMPUNYAI KESINAMBUNGAN ANTARA CERMIN DAN PERABOT. LAMBANG MEDAL PERSIS ZAMAN PENJAJAHAN SPANYOL. MEMANG PADAN JIKA KEDIAMAN ANDA DISERIKAN DENGAN GAYA KLASIK ATAU AMERICAN STYLE.

IKLAN

Tip Pilih Cermin, Buat Dekor Rumah Lebih Luas
.

GAYA RUSTIK EROPAH YANG PENUH TRADISI DALA GAYA KONTEMPORARI DAN SESUAI JUGA UNTUK GAYA COUNTRY

Kita selalunya menggantung di tempat yang penting. Di pinggir pintu masuk, di ruang makan, kamar beradu, kamar mandi, ruang antara ruang makan dan tamu . Adakala bukan perlu sangat cermin di situ, cuma ia bagaikan satu penyeri dan memberi impak ruang lebih luas (untuk kediaman kecil) dan lambang kemegahan.

IKLAN

Tip Pilih Cermin, Buat Dekor Rumah Lebih Luas

PERMAINAN ILUSI..CERIN DI SUSUN DALAM PERLBAGAI KECONDONGAN DAN SAIZ SESUAI UNTUK KEDIAMAN BERKONSEPKAN MODEN
Tip Pilih Cermin, Buat Dekor Rumah Lebih Luas
.
KEPELBAGAIAN BENTUK BINGKAI DAN GAYA YANG MENJADIKAN CERMIN SEBAGAI SATU AKSESORI DINDING YANG SANGAT PENTING.SESUAI UNTUK KEDIAMAN KONTEMPORARI ATAU ETNIKTip Pilih Cermin, Buat Dekor Rumah Lebih Luas
.
Pastikan ketinggian cermin sama tinggi dengan bingkai pintu iaitu 7′ jika cerminnya besar. Namun jika cerminnya kecil , pastikan bahagian tengah cermin sama tinggi dengan wajah kita. iaitu sekitar 5′ atau 4′ 9″ kepada mereka yang petit.Tip Pilih Cermin, Buat Dekor Rumah Lebih Luas
.

ILHAM GAH, UMPAMA GALERI YANG BERSENI, CERMIN BESAR DIJADIKAN AKSESORI UNTUK DINDING INI.

IKLAN

Adakala kita terlalu ghairah memilih cermin berbingkai emas lkasik sedangakn rumahnya moden , ringkas bersahaja. Elakkan . Pilih bingkai yang sama dengan perabot kita. Jika kayu, bingkai kayu, jika kaki sofa kita perak simple dan kemas begitu juga karakter bingkai cerminnya. Jika mood karakter ala rustik , cari bingkai yang juga mempunyai karakter rustik. Ini bagi mewujudkan satu kesinambungan.

Nak beli barang dekor murah dan jimat klik link ni https://invol.co/cloqny

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI