_DSC0692

Bilik Pameran Tanda Tangan SSF Kini, Lebih Besar, Lebih Berani dan Lebih Baik

Mencetuskan gaya hidup yang hebat melalui inspirasi SSFHOME One-Stop Center atau pusat sehenti perkakas dan kelengkapan rumah yang menyempurnakan gaya hidup masa kini.

Sebelum ini SSFHOME dikenali sebagai SSF, berfungsi sebagai pusat dekor yang penuh dengan inspirasi dan idea yang cukup menarik . Pengembangan di dalam dan luar negara adalah matlamat strategi perniagaan ini untuk menjadikan gaya hidup yang hebat dan mudah dicapai di seluruh dunia.

IKLAN

SSFHOME + di Pusat Beli-Belah MyTown, adalah bilik pameran perabot rumah terbesar yang pertama bertujuan untuk membawa pengalaman menyeluruh bagi pelbagai pemilik rumah yang inginkan keselesaan dan kehangatan serta bergaya dan menawan seperti kediaman yang lain juga. Di sini segalanya, ada demi untuk masa depan keluarga tercinta.

Bilik pameran berukuran 60,000 kaki persegi, terdiri dari 21 konsep rumah, 4 konsep rumah penuh yang sebenarnya dan bersama dengan 14 bahagian jabatan yang menawarkan pelbagai jenis barang-barang rumah, perabot, peralatan dapur, bilik mandi, bunga tiruan dan tanaman, jam, lampu, peralatan tempat tidur, perhiasan lembut, hiasan rumah, tirai, permaidani, dan bersama dengan auditorium yang bertaraf dunia untuk semua jenis majlis. Wow! tidak terkata saya bila melihat SSFHOME yang cukup lengkap dengan apa sahaja keperluan dalam dekorasi rumah anda. Jika anda ingin merasai pengalaman ini sendiri anda boleh la berkunjung ke SSFHOME di MyTown.

IKLAN

Dengan reka bentuk rumah yang sebenar dapat di realisasikan oleh pasukan visual SSF, yang mambantu pemilik untuk memilih rekaan yang sesuai dengan tema pilihan mereka. Kini SSFHOME juga menyediakan perkhidmatan pelanggan kelas kayangan, untuk mereka dapat menikmati perkakas hiasan rumah mengikut citarasa dan idaman mereka. Bilik pameran yang indah serta sempurna di sini memberi rasa puas untuk pemilik rumah menikmati rasa serta sentuhan yang sebenarnya dengan konsep yang diinginkan.

Pembukaan utama disambut oleh Pengasas, Wong Choong Loong aka King Wong (Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan SSF) bersama isteri dan ahli keluarganya, Pauline Chin, Albert Wong Choong Lian, dan Sally Tan. Pengasas dan ahli keluarga amat berharap agar SSFHOME dapat menyempurnakan konsep yang diidamkan selama ini.

IKLAN

Sempena meraikan majlis pembukaan yang hebat ini, SSFHOME + menawarkan promosi masa terhad yang luar biasa iaitu 50% + 10% dari 17 hingga 25 April 2021. Jangan ketinggalan!

Untuk pertanyaan lebih lanjut, anda boleh melayari laman web www.ssfhome.com atau hubungi di 016-299 9111.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI