Mah Sing Mengumumkan Perkongsian Teknologi dengan SofaX, Menawarkan Rebat Lebih RM14.5 Juta Untuk Pemilik Rumah.
Kerjasama itu menggabungkan teknologi realiti maya yang pertama seumpamanya untuk memudahkan proses menghias rumah melalui visualisasi mudah.
Pemaju hartanah yang memenangi anugerah Mah Sing Group Berhad bekerjasama dengan SofaX, sebuah aplikasi visualisasi reka bentuk dalaman untuk membawa pemilik rumah pengalaman reka bentuk rumah yang tinggi dengan teknologi realiti maya (VR) SofaX. Ahli M Privilege di dua projek pembangunan terbaru Mah Sing, M Vertica dan Sensory @ Southville City, akan menikmati diskaun bernilai lebih RM14.5 juta secara keseluruhan untuk pakej perabot, pemasangan dan reka bentuk dalaman.
Rebat RM14.5 Juta Untuk Pemilik Rumah Menghias Kediaman
Bercakap mengenai pengumuman itu, Datuk Ho Hon Sang, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Mah Sing berkata, “Kami di Mah Sing sentiasa mencari cara baharu menggunakan teknologi untuk menyokong rakyat Malaysia dalam mewujudkan rumah idaman mereka. Aplikasi MY Mah Sing kami sentiasa ada di setiap langkah untuk pemilik rumah kami. Kini, platform SofaX meningkatkan lagi aplikasinya, dengan menukar pelan rumah 2D kepada ruang VR di mana pemilik rumah boleh menyelami diri sepenuhnya dan bereksperimen dengan mencampur dan memadankan perabot, kelengkapan, dinding dan warna jubin. Ini adalah satu-satunya platform teknologi di Malaysia yang membolehkan pemilik rumah meneroka secara maya perabot dan kelengkapan daripada jenama sebenar di bandar, menjadikannya lebih mudah bagi pemilik rumah untuk menghidupkan rumah impian mereka.”
Kerjasama antara Mah Sing dan SofaX bergantung pada penggunaan aplikasi mudah alih. Kedua-dua pihak menyediakan perkhidmatan kepada pengguna mereka dengan mencipta penyelesaian yang sesuai di tapak tangan mereka dan boleh diakses dari mana-mana sahaja. Penyepaduan ciri aplikasi SofaX ke dalam MY Mah Sing
aplikasi memudahkan lagi proses menggunakan alat visualisasi unik SofaX untuk pemilik rumah Mah Sing.
“Matlamat teras kami sentiasa untuk menjadikan kehidupan lebih mudah bagi pemilik rumah melalui penggunaan teknologi termaju. Apl visualisasi kami tidak berhasrat untuk menggantikan perisian reka bentuk dalaman khusus, sebaliknya berfungsi sebagai cara alternatif yang dipermudahkan untuk pemilik rumah meneroka pilihan mereka sebelum memutuskan perabot atau kelengkapan yang mereka ingin beli. Kami percaya bahawa interaksi manusia, pengalaman berjalan secara fizikal ke kedai perabot, serta bercakap dengan pereka dalaman masih sangat diingini oleh pemilik rumah. Pengalaman phy-gital (secara fizikal di kedai perabot serta visualisasi digital) menjadikan yang terbaik dari kedua-dua dunia ini, melalui aplikasi kami,” Sean Lai, salah seorang pengasas SofaX berkata mengenai perkongsian ini.
Melalui kerjasama ini, ahli M Privilege di dua projek pembangunan terbaru Mah Sing, M Vertica dan Sensory @ Southville City, akan menerima 3,000 mata SofaX, dikreditkan melalui aplikasi MY Mah Sing. Tambahan 500 mata SofaX akan diberikan semasa acara Pemilikan Kosong untuk digunakan pada aplikasi SofaX. Mata itu, yang nilainya bersamaan dengan Ringgit Malaysia, akan membolehkan ahli M Privilege masing-masing menikmati rebat RM3,500 ke atas semua pembelian di vendor rumah dan kediaman yang mengambil bahagian yang disenaraikan di aplikasi SofaX.
Ahli M Privilege di M Vertica dan Sensory @ Southville City juga akan mendapat akses eksklusif kepada Program Personal Shopper SofaX, perkhidmatan pertama seumpamanya di Malaysia. Ahli boleh menempah sesi 120 minit dengan Pembeli Peribadi SofaX yang berpengalaman di mana-mana kedai pedagang yang mengambil bahagian, di mana mereka boleh mendapatkan bantuan dan nasihat peribadi daripada pakar SofaX. Pendapat pakar ini akan membantu pembeli membuat keputusan yang lebih termaklum dan mungkin berguna terutamanya bagi pemilik rumah kali pertama untuk mengukur cara mereka boleh memanfaatkan sepenuhnya ruang dan belanjawan mereka.
Kerjasama antara SofaX dan Mah Sing adalah sejajar dengan H.O.M.E Mah Sing. Kempen (Pemilikan Rumah Dipermudahkan), yang dilancarkan awal bulan ini untuk memberikan bantuan kewangan kepada pemilik rumah dan meningkatkan jualan hartanah melalui proses pembelian yang lebih lancar.
M Vertica ialah kompleks kondominium 5 blok yang terletak di Cheras dengan unit antara 850 kaki persegi hingga 1,000 kaki persegi dan mempunyai lebih 40 kemudahan. Sensory @ Southville City ialah apartmen servis 38 tingkat, terletak di Southville City, Bangi dan mempunyai 43 kemudahan gaya hidup dengan unit antara 888 kaki persegi hingga 914 kaki persegi.
Sebagai alat visualisasi dan platform reka bentuk dalaman berkuasa VR terkemuka, SofaX menghubungkan pembeli kepada katalog luas perabot dan pedagang hiasan rumah. Pengguna juga akan mempunyai akses kepada portfolio pereka dalaman profesional sebelum memilih satu untuk terlibat, seterusnya menambah nilai kepada keseluruhan pengalaman pada apl.
Untuk maklumat lanjut mengenai kerjasama dan tawaran, sila layari: https://www.mahsing.com.my/ dan https://www.sofax.com/
Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI