Pada zaman kini rata-rata wanita berpendidikan tinggi dan berkerjaya. Tenaga serta khidmat mereka tidak dinafikan antara penyumbang penting dalam memajukan agensi dan syarikat tempat mereka berkhidmat. Gaya hidup wanita-wanita bekerja ini semestinya berbeza kerana komitmen yang menuntut mereka membahagikan masa dengan bijak di rumah dan juga di pejabat. Jom semak apa pandangan Editor Impiana selepas mencuba rangkaian pencuci TOP teknologi baru Micro-Clean Tech™.

  1. Perkara paling penting selain menguruskan rumahtangga sudah pastilah berkaitan pakaian. Walaupun sibuk dengan tugasan sebagai ibu bekerjaya kebersihan pakaian ahli keluarga menjadi agenda penting dan tidak diabaikan. Mujurlah ada TOP yang memperkenalkan teknologi baru dalam inovasi terunggul pencucinya.  Detergen TOP dengan ciri anti sebum dan Micro-Clean Tech™ mampu menembusi hingga ke teras fabrik dan berupaya menanggalkan kotoran dari kesan tumpahan tomato, kicap, lumpur, coklat dan sebagainya. Masa mencuci pakaian anak-anak dapat dijimatkan dengan efektif sekali.
  2. Rangkaian Blooming dilengkapi teknologi pewangi Freshcare membuatkan fabrik kekal harum dan segar sehingga 30 hari* selepas cucian. Justeru itu, tidak perlu risau andai pakaian berbau kurang enak kerana lambat dikeringkan ketika cuaca hujan atau pun mendung. Menyidai pakaian di dalam rumah juga bukan lagi satu masalah.
  3. Waktu pagi adalah waktu kritikal kerana ketika ini lah ingin menyiapkan anak-anak ke sekolah, suami pula ke tempat kerja. Mood baik di waktu pagi sangat penting kerana ia mampu membuatkan urusan mereka berjalan lancar. Kegembiraan jelas terpancar di wajah mereka saat menyarungkan pakaian bersih dan harum.

Pakaian Wangi Bersih Bersinar Dengan Teknologi Micro Clean Tech Untuk Wanita Berkerjaya

4. Teknologi anti sebum secara berkesan mampu menarik segala kesan peluh dan kotoran degilyang melekat pada baju. Hasil baju selepas cucian diyakini bersih sebersihnya sehingga ke liang fabrik paling halus. Masalah kotoran pada kawasan seperti kolar baju dan pergelangan tangan hilang sama sekali. Pakaian juga kelihatan bersinar dan putih bersih. Hati begitu senang dan gembira kerana mencuci pakaian kini semakin memudahkan.

IKLAN

5. Masa dapat dijimatkan dengan banyak kerana keberkesanan pencuci ini membantu dalam urusan seharian. Kini kehidupan lebih berkualiti dapat dihabiskan bersama ahli keluarga tersayang. Hujung minggu adalah waktu bergembira untuk outing kerana masalah cucian kini diselesaikan oleh TOP.

IKLAN

*Berdasarkan ujian makmal bebas di Jepun

IKLAN

Pakaian Wangi Bersih Bersinar Dengan Teknologi Micro Clean Tech Untuk Wanita Berkerjaya

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI