Kisah berkurung di dalam rumah musim pandemik ini, membuatkan ramai jadi lebih kreatif dan bijak merancang. IMPIANA tertarik dengan satu idea mini pantri yang dikongsikan di dalam media sosial ini. Puan Nur Amani Abdul Rani bijak menggunakan masa PKP ini untuk mencantik dan memperkemaskan dapur milik peribadinya. Lebih teratur dan tersusun dengan kemasan bakul dan bekas yang berlabel membuatkan mudah untuk mencari bahan dan makanan yang diinginkan.

Jika dilihat dengan mata kasar, IMPIANA boleh katakan sudah ramai yang bijak mendekor #bijakdekorimpiana. Ruang pantri ini kelihatan macam dapur di dalam Pinterest.

IKLAN

“PKP nak panggil tukang tak boleh, kodek2 pinterest dpt idea guna rak ikea jer…
Jimatttt terokkkk…
So jadi la my small pantry area…
Hari2 kelebek ni pun dh happyMini Pantri Jadi Dambaan
Sis suka organize2 brg ni, tak tidoq pun xpaa”Mini Pantri Jadi DambaanMini Pantri Jadi Dambaan

Mini Pantri Jadi Dambaan Mini Pantri Jadi Dambaan Mini Pantri Jadi Dambaan Mini Pantri Jadi Dambaan Mini Pantri Jadi Dambaan Mini Pantri Jadi Dambaan Mini Pantri Jadi Dambaan Mini Pantri Jadi Dambaan

IKLAN

Kredit: Nur Amani Abdul Rani

IKLAN

Jika mempunyai perancangan yang betul dalam menghias, pasti akan dapat hasil yang terbaik dalam apa yang diimpikan. Ruang yang terhad keluasannya tidak menghalang untuk kita menjadikan ia satu ruang yang indah.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI