bilik air

Bilik air yang telah berusia lebih 10 tahun, mesti jubin di lantai dan dinding sudah mula kelihatan kusam dan tdiak menarik. Pakai lah apa pun pencuci, ia tidak dapat merubah fizikal jubin kerana telah dimakan usia. Ramai yang ambil keputusan untuk tukar dengan yang baru. Namun, ia akan menyababkan kerja-kerja yang lebih rumit dan kos yang tinggi.

Artikel berkaitan: 8 Kesilapan Besar Yang Kerap Dilakukan Di Dalam Bilik Air Yang Ramai Tak Sedar

IKLAN

Namun, puan Bie Nabilah Mohamed Nazir punya pilihan sendiri yang lebih cepat dan mudah. Puan Bie telah memanggil kontraktor pemasangan epoxy.

IKLAN
IKLAN

Lantai panggil orang buat . Cuba cari ‘Epoxy Flake Coating’ dekat facebook . Mesti jumpa dealer yang boleh buat . Design lantai saya hanya tengak kat page fb dealer, mana-mana yang sesuai dengan keadaan dan keluasan bilik air saya dan bagi kat dia . Kos RM1000. Tempoh masa dia buat dlm 4 jam (10pagi-2ptg)…boleh guna bilik air semula after 12jam..

Asalnya bilik air saya nie bocor..water proofingnya da rosak..jd kalau nak buat baru, pecah tiles kosnya sngt mahal..jadi nie solution paling effective dan berbaloi..

Makeover Bilik Air Cantik Dalam Masa 4 Jam, Tak Perlu Pecah Jubin Lama
Makeover Bilik Air Cantik Dalam Masa 4 Jam, Tak Perlu Pecah Jubin Lama

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI