Pemilik ini kongsikan inspirasi kediamannya sepanjang PKP lalu. Hasilnya cukup mengujakan, walaupun kediaman ini sudah lama dan bertahun dibina landskapnya. Idea untuk menambah baik sudut lain di setiap inci ruang rumah mahu pun dalam membuahkan suasana yang cukup sempurna dan baik, biarkan ia menjadi satu terapi tatkala berada di dalam rumah ini. Pemilik adalah seorang pencinta laman yang cukup menghargai setiap jenis halaman yang dianugerah.

Bermain dengan pasu yang besar dalam memperindahkan landskap kediaman membuatkan ruang halaman milik beliau tampak elegan dalam ciri tersendiri. Jika dilihat konsep dan aura laman yang diketengahkan seakan berada di kediaman Inggeris dan ada pula sudut yang membawa aura berada di sebuah resort. Inilah terapi tatkala melihat laman milik peribadi pemilik ini, yang tidak mahu dikenali.

Beliau juga berkongsi tip bagaimana untuk menjaga pokok disekeliling halaman agar sentiasa segar dan tidak mudah mati. Setiap hari jam 7 pagi beliau akan pastikan semua pokok disiram dan diberi vitamin (baja) yang sebaiknya dan mana pokok yang perlukan cahaya matahari sepenuhnya beliau akan mengubah kedudukan pokok tersebut untuk memastikan ia mendapat cahaya sebaiknya.

Halaman

Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman

Interior

Pilihan konsep terbuka dalam perincian klasik membuatkan ruang dalam rumah ini nampak lebih santai dan selesa untuk pemilik sekeluarga.

IKLAN

Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman

Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman

 

IKLAN

Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman

Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman

IKLAN

Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman

Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman

Inspirasi Hijau Dalam Sudut Kediaman

Mungkin gambar kediaman ini mampu menjadi insipirasi para pembaca diluar sana.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI