Mencari barang-barang untuk kediaman atau pun jika anda merancang untuk memasuki rumah baru sememangnya memerlukan belanja yang besar. Tambahan pula jika barang yang ingin dibeli mempunyai kualiti yang baik, Index Living Mall yang sememangnya dikenali dengan produk berkualiti adalah gedung dekorasi dan kelengkapan rumah yang mempunyai ribuan produk di bawah satu bumbung. Paling utama kini ia melancarkan jualan penghabisan stok yang murah secara besar-besaran merangkumi hiasan ruang tamu, meja makan, set bilik tidur, kelengkapan dapur dan banyak lagi.

Paling best apabila anda boleh mendapatkan potongan sehingga 70%. Kunjungi cawangan Index Living Mall di 101 City Mall Putrajaya dan Aeon Mall Terbrau City sehingga 30 September 2018. Banyak yang boleh dijimatkan dalam tempoh penghabisan stok ini. Silap-silap anda boleh dekor satu bilik atau ruang tamu dengan hanya bajet yang sedikit tetapi berkualiti. Sebab itu IMPIANA cadangkan agar anda tidak lepaskan peluang keemasan ini yang hanya muncul sekali sahaja.

IKLAN

Meja kopi Napoleon hanya serendah RM200++ berbanding di tempat lain yang mungkin mencecah tiga kali ganda harga tersebut. Jom singgah di Index Living Mall berdekatan anda sebelum segalanya habis diborong!

IKLAN

Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang!

IKLAN

Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang! Ini Sebab Kenapa Geng Dekor Kena Datang Ke Index Living Mall Sekarang!

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI