Kalau sebelum ini anda sentiasa mengunakan sarung bantal yang biasa di rumah, sudah pasti ada di kalangan anda yang pernah berdepan dengan masalah kesan kotoran air liur basi pada permukaan bantal anda. 

Tambahan pula, setelah sekian lama digunakan sudah pasti kesan kotoran tersebut akan meninggalkan kesan sehingga permukaan pada bantal anda kelihatan ‘berpeta’ bak kata orang ramai. 

Guna Sarung Bantal Ini Untuk Elakkan Sarung Bantal Anda Berpeta Akibat Air Liur Basi! Guna Sarung Bantal Ini Untuk Elakkan Sarung Bantal Anda Berpeta Akibat Air Liur Basi!

Tidak dinafikan, penggunaan bantal tidur sememangnya amat disarankan untuk ditukar setiap dua bulan sekali bagi mengekalkan tahap kualiti dan kebersihan bantal anda supaya bebas daripada sebarang kuman yang tidak diingini. 

Maka oleh itu, anda juga disarankan untuk mengunakan sarung bantal khas ini kerana ia dapat melindungi bantal anda daripada sebarang kekotoran atau kesan air liur basi. 

IKLAN

Guna Sarung Bantal Ini Untuk Elakkan Sarung Bantal Anda Berpeta Akibat Air Liur Basi!

Bukan itu sahaja, sarung bantal khas ini juga tetap boleh memberi keselesaan yang maksima meski fabriknya bersifat kalis air. Hebat bukan?

Jadi, anda tidak lagi perlu berasa bimbang sekiranya anda tertumpah air pada permukaan bantal apabila mengunakan sarung bantal khas ini. 

IKLAN

Guna Sarung Bantal Ini Untuk Elakkan Sarung Bantal Anda Berpeta Akibat Air Liur Basi!

Sekiranya anda ingin mendapatkan sarung bantal khasi, anda boleh memilikinya dengan membuat pembelian di aplikasi Shoppe. Klik di sini untuk membuat pembelian. 

Sumber: Facebook Pemburu Tiket Murah

IKLAN

Ingin lebih tahu pelbagai tips untuk dekorasi rumah? Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi IMPIANA. Klik di sini.

Guna Sarung Bantal Ini Untuk Elakkan Sarung Bantal Anda Berpeta Akibat Air Liur Basi! 

Baca artikel berikutnya: ‘Free Postage’ Bagi Semenanjung Malaysia Kecuali Sabah & Sarawak, Wajarkah Untuk Dimansuhkan?

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI