Perkongsian dapur kuarters tentera daripada pemilik rumah Puan Suhaila Dali ini cukup menarik perhatian. Bagi beliau tiada istilah tidak boleh mengemas dalam apa jua ruang. Jika dilihat ruang dapur yang terhad ini dilengkapi dengan teratur dan sistematik. Lihat sahaja sentuhan dan pilihan perkakas dan kemasan dapurnya yang cukup menarik. Langsung tidak kelihatan sempit dan sarat.

Masa mula masuk, hanya ada singki. Memandangkan kosong, maka mula lengkapkan sikit-sikit. Memilih tema ‘White and Wood’ & konsep ‘Open Pantry’ supaya praktikal dan nampak luas walau hakikatnya kecil sahaja. Terbaca Instagram Dr. Hani tadi, bila tersusun automatik akan nampak cantik di mata kita. Cantik itu subjektif jadi jangan stress kalau tak cantik di mata orang. Yang penting, praktikal dan mudah dibersihkan. Kebanyakan barang-barang utama dibeli di IKEA:
Rak kayu: Hejne Kabinet dapur: Knoxhult, Rak putih: Lerberg Selebihnya, beli di Instagram & Shopee. Boleh je nak tanya beli dekat mana, tiada dekorasi mewah di sini.

Semoga memberi inspirasi buat yang tinggal di rumah pinjam seperti saya.

Perkongsiannya ini cukup memberi inspirasi untuk yang memiliki ruang dapur terhad dan sempit. Jika ada yang mula berminat dan bekenan di hati dengan kemasan pilihan Puan Suhaila Dali yang di beli atas talian ini. Boleh klik di link yang dikongsikan di bawah.

IKLAN
IKLAN
IKLAN

1. Kabinet dapur = https://invol.co/cl5ekyn
2. Rak putih =https://invol.co/cl5ekzr
3. Rak kayu bertingkat = https://invol.co/cl5el16
4. Langsir singki = https://invol.co/cl5el1y
5. Troli = https://invol.co/cl5el2h
6. Wood Crate = https://invol.co/cl5el3b
7. Tudung saji rotan = https://invol.co/cl5el3w
8. Label rempah = Shopee link : https://invol.co/cl5elih
9. Rak kayu rempah = Shopee link : https://invol.co/cl5elkd

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI