MARI KITA BASUH KAIN! adakala pening kepala juga mana nak diletak mesin basuh. Dapur yang ada kecil, ruang balkoni pula sesak. Jadi bagaimana boleh kita manfaatkan ruang yang ada untuk penyediaan ruang mencuci baju?

Cari Idea Menghias Ruang Membasuh…

Kita mungkin agak keliru mana nak letak mesin masih di rumah. Di dapur atau di pinggir bilik mandi mahupun di luar sahaja area dapur basah? Sebenarnya mesin basuh perlu ditempatkan di kawasan khas untuk membasih. Namun kediaman kita tidak punya ruang luas untuk membasuh, ia dlihat lebih sesuai ditempatkan pada area dapur basah atau di kondomonium sekarang, ia ditempatkan di luar,khas untuk dapur basah.

Cari Idea Menghias Ruang Membasuh…

IKLAN

Jika anda sudah mempunyai ruang untuk mencuci baju, jangan lupa sertakan sama beberapa kelengkapan seperti rak untuk menempatkan segala sabun dan cecair pencuci. Begitu juga bekas cucian atau bekas kain kotor dan bersih. Termasuk ampaian kecil atau papan penggosok jika anda menggosok di ruang membasuh ini juga.

Cari Idea Menghias Ruang Membasuh…

IKLAN

Benar setiap kali membasuuh kawasan ini agak sibuk dan mungkin sahaja lembab tetapi kelebihan menempat segala keperluan di kawasan separa terbuka ini memberi kita kitaran udara yang bagus dan segar. Anda boleh menjemur atau memilih mesin basuh muatan depan. Hias dengan kreatif dan anda yang mempunyai sudut membasuh yang luas mungkin juga boleh membina kabinet bina dalam untuk memastikan ia kemas dan tertutup.

Cari Idea Menghias Ruang Membasuh…

IKLAN

 

 

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI