Brezza One Residency_Interior

Usaha pertama Lembah Klang Setia Awan menghadap ke cakrawala kota Kuala Lumpur

Merangkumi gaya hidup yang damai dan harmoni, Brezza One Residency, yang terletak di kawasan bukit Brezza Hill seluas 22 ekar, adalah pembangunan kondominium seluas 4.56 ekar yang menawarkan konsep rumah yang unik dan tenang kepada penduduk. Dengan jarak dekat dengan hutan simpan hijau di satu sisi, dan gaya hidup kota yang matang di sisi lain, lokasi strategik Bukit Brezza berhampiran Ampang Lookout Point juga menawarkan pemandangan latar langit bandar raya Kuala Lumpur dari ketinggian lebih dari 280m dari permukaan laut.

Brezza Hill: Kemajuan Dan Alam Di Satukan
Brezza One Residency_Sky Bar for Residents

Terletak dalam jarak 10km dari pusat bandar Kuala Lumpur, Brezza One Residency adalah projek Lembah Klang pertama oleh Setia Awan, pemaju yang berpangkalan di Perak dengan kehadiran yang mapan di negeri ini. Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, Setia Awan juga telah memperluas penawaran inovatifnya berdasarkan pasaran dan Melaka di Negeri Sembilan, dan projek-projeknya yang sedang berjalan mempunyai nilai pembangunan kasar (GDV) keseluruhan lebih dari RM3 bilion.

Brezza Hill: Kemajuan Dan Alam Di Satukan
Brezza One Residency_Forest Reserve & City View

Di Residensi Brezza One seluas 4.56 hektar, setiap hari adalah ketenangan dan ketenangan yang sihat, kerana dikelilingi oleh pemandangan semula jadi Bukit Ampang dan Hulu Langat Hutan Simpan yang terkenal yang terkenal dengan keindahan organik dan aktiviti rekreasi mereka.

IKLAN

Pertama kali dilancarkan pada Q4 2019 dan dengan anggaran tarikh siap pada Q2 2024, Brezza One Residency mempunyai 4 blok bangunan dengan 660 unit rumah yang berukuran dari 1073 hingga 1953 kaki persegi. Dengan harga jualan yang bermula dari RM 654,800, kondominium ini menyaksikan kadar pengambilan yang menggalakkan untuk 4 bloknya. Blok A dan B, yang dilancarkan pada Q4 2019, masing-masing mempunyai kadar pengambilan 96% dan 92%. Blok C dan D, yang diluncurkan pada Q1 2021 masing-masing mempunyai kadar pengambilan 55% dan 76%.

Brezza Hill: Kemajuan Dan Alam Di Satukan
Brezza One Residency_Interior

Dengan GDV RM527 juta, Brezza One Residency bukan sahaja menawarkan penyatuan yang sempurna antara gaya hidup dan gaya hidup bandar, tetapi juga kemudahan untuk pergi ke kawasan-kawasan ini dengan lebuhraya SUKE yang akan datang (yang terletak hanya 5 minit dari Brezza One Residency) yang menghubungkan penduduk ke 14 persimpangan lain.

Brezza Hill: Kemajuan Dan Alam Di Satukan
Brezza One Residency_Forest Reserve & City View

Selain itu, kondominium ini hanya 10 km dari pusat bandar KL dan berhampiran dengan kemudahan lain, termasuk sekolah rendah dan menengah, universiti, pasar raya besar, kelab golf, pengangkutan awam dan juga pusat membeli-belah yang mudah diakses dalam jarak 5 km.

IKLAN

Dari segi kemudahan dan kemudahan dalaman, penduduk dapat menikmati Brezza Park yang luas, yang dibina berdasarkan konsep taman tema, yang dirancang untuk memenuhi banyak aktiviti melalui kemudahannya seperti tempat memanjat tebing, gim outdoor kanak-kanak dan hopscotch, jalan refleksologi, tempat duduk cabana, yoga / tai chi dek, jambatan gantung, air pancut dan banyak lagi. Podium di tingkat bawah menawarkan lebih banyak pilihan sukan dan rekreasi seperti kolam renang, teluk jakuzi, gelanggang skuasy, bilik permainan, dek tenggelam / terapung dan kemudahan lain. Terdapat juga taman langit, di mana penduduk akan menemui dek pemandangan, ruang santai dan taman tempat tidur gantung.

“Bukit Brezza dibangun dengan visi untuk menawarkan jalan keluar setiap hari dari keramaian kehidupan kota. Orang bandar bergerak pantas dan keras, memupuk gaya hidup yang mungkin tidak sesuai bagi mereka yang lebih suka kedamaian dan ketenangan. Bukit Brezza dikelilingi oleh kantong hijau semula jadi dan hanya berjarak 10 km dari pusat kota Kuala Lumpur, ”kata James Bruyns, Ketua Jualan & Pemasaran Setia Central Awan Group Central Region.

IKLAN
Brezza Hill: Kemajuan Dan Alam Di Satukan
(L) Ng Teck Hua, Executive Director (R) James Bruyns, Head of Sales & Marketing

Dengan misi untuk menjadikan pemilikan rumah lebih berpatutan dan dapat diakses oleh orang di Lembah Klang, Setia Awan juga akan melancarkan Astrum Ampang, sebuah pembangunan campuran seluas 6.75 ekar baru yang terletak di kawasan Jalan Ampang dan Jalan Jelatek yang berkembang pesat.

Brezza Hill: Kemajuan Dan Alam Di Satukan
Brezza One Residency_Guard house at Entrance

Dengan memanfaatkan konsep pengembangan transit SOHO pertama di negara ini, Astrum Ampang berharga dari RM230,000 dan seterusnya per unit. Maklumat lebih lanjut mengenai Astrum Ampang akan dinyatakan dalam beberapa bulan akan datang.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Brezza Hill Residency, sila kunjungi www.brezzahill.com.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI