Ingin membina sebuah rumah diatas tanah kosong bukan satu perkara mudah. Pelbagai faktor perlu diambil kira. Pemilik rumah ini tidak mempunyai bajet yang besar tetapi ia bijak merancang. Bajet sekitar RM60k untuk kediaman Moden bersaiz 90 meter persegi ini.

Kediaman yang sempurna tidak semestinya bergantung pada saiz nya yang besar mahupun penggunaan bahan binaan serta perabot yang mahal. Tetapi cukup sekadar memenuhi keperluan pemilik dan juga selesa didiami.

Rumah moden yang terletak di negara Thailand ini dilengkapi dengan 2 bilik tidur, 2 bilik air, ruang tamu dan dapur. Dengan keluasan lebih kurang 90 meter persegi, kediaman ini kelihatan cukup selesa dan lengkap serba-serbi.

Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi

IKLAN

Pemilihan rona kelabu untuk bahagian luar menjadikan rumah ini lebih moden dan trendy. Segala kemasan telah dibuat dengan teliti dan memenuhi citarasa pemilik.

Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi

Walaupun ruang didalam masih belum di tatarias dengan sebarang perabot, rumah ini tetap nampak selesa dan sempurna.

IKLAN

Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi

Sumber : esanlumsing.com

IKLAN

Bila baru masuk rumah pastinya nak tukar perabot lama kan. IMPIANA nak kongsikan harga katil berjenama GETHA yang eksklusif tawaran ISTIMEWA. Bagi yang inginkan katil ini boleh KLIK DI SINI untuk pembelian.

Artikel Berikutnya: Lampu Gantung Beri Suasana Indah Di Meja Makan

Nak macam-macam info lagi? Join Channel Telegram Geng Laman IMPIANA & CHANNEL IMPIANA
https://t.me/GENGLAMANIMPIANA
https://t.me/impianamy
NAK BILIK AIR ANDA DI MAKEOVER OLEH CREATIVELAB DENGAN NILAI RM10,000?
Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi
Bajet Sekitar RM60k Untuk Kediaman Moden 90 Meter Persegi

 

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI