Tidak semua orang berpeluang memiliki lebih dari sebuah rumah. Tetapi bagi yang bernasib baik, mempunyai rumah persinggahan juga merupakan salah satu kepuasan yang tidak ternilai.

Melihat kepada perkongsian dari Puan Nursabrina Zahari, rumah persinggahan nya yang terletak di utara tanah air ini telah diubahsuai daripada sebuah kediaman yang lama dan tidak sesuai untuk didiami menjadi sebuah rumah yang moden dan selesa. Menurut pemilik, transformasi ini hanya menelan belanja sekitar RM35k sahaja. Lihat saja perubahan menakjubkan rumahan awam kos rendah satu tingkat ini, sungguh drastik!

GAMBAR SEBELUM RENOVASI

IKLAN

Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi!

IKLAN

SELEPAS

IKLAN

Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi!

Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi! Bajet Hanya RM35K Tapi Renovasi Rumah Persinggahan Ini Menjadi!

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI