Hilangkan kesengsaraan pengubahsuaian dengan SUPERVISOR.MY yang baru dilancarkan, platform perundingan dan pengurusan pertama di Malaysia untuk kerja-kerja pengubahsuaian!

  • SUPERVISOR.MY menangani masalah perit yang sering dihadapi oleh pemilik rumah dan badan korporat.
  • Pengusaha dan pemilik rumah adalah pelanggan yang akan menerima laporan yang telus dan kerja yang teliti pada setiap tahap proses pengubahsuaian.
  • SUPERVISOR.MY melindungi diri dari perbelanjaan tambahan yang tidak perlu sambil menjanjikan fleksibiliti kepada pemilik harta tanah

Projek pengubahsuaian sering dimulakan dengan visi ruang baru yang indah dan tambahan yang menarik tetapi lebih kerap daripada ini, impian ini berubah menjadi mimpi ngeri yang berlebihan, kelewatan, hasil kerja yang kurang kemas, kos tersembunyi, dan kekacauan. Untuk tujuan ini, SUPERVISOR.MY, platform perundingan dan pengurusan pengubahsuaian pertama di Malaysia telah dilancarkan untuk membantu pemilik harta tanah seperti syarikat korporat, pengusaha dan pemilik rumah dalam memberi nasihat, memantau dan pengurusan projek pengubahsuaian mereka pada setiap peringkat proses sebelum, semasa dan selepas pengubahsuaian .

Alami Masalah UbahSuai? Hilangkan Sengsara itu dengan SUPERVISOR.MY
Photo by Milivoj Kuhar

Didorong oleh sekumpulan perunding pengubahsuaian yang diperakui dengan pengalaman dan pengetahuan sekurang-kurangnya 20 tahun dalam menguruskan semua aspek projek pengubahsuaian, SUPERVISOR.MY menyediakan perundingan yang berpusatkan kepada pelanggan, laporan yang telus dan tepat pada masanya, serta teliti
pengawasan untuk memastikan bahawa aktiviti kerja harian, pembayaran, dan tonggak pengubahsuaian dilaksanakan dengan lancar dan tanpa rasa sakit yang mungkin berlaku.

Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas bersama SUPERVISOR.MY, Danny Baharuddin telah membuat penyelidikan dan dari pengalaman peribadinya beliau menyedari bahawa banyak rakyat Malaysia menghadapi sejumlah besar masalah sepanjang proses pengubahsuaian. Ini disebabkan oleh pelbagai masalah dalam pelbagai peringkat proses pengubahsuaian yang sering kali disebabkan oleh salah komunikasi antara kontraktor dan pelanggan. Di SUPERVISOR.MY memahami isu-isu ini dan memastikan persefahaman yang tinggi antara semua pihak. Matlamat kami adalah untuk mewujudkan situasi menang bagi semua pihak yang terlibat, akhirnya memberikan proses pengubahsuaian tanpa rasa sakit kepala untuk pemilik harta tanah. Terdapat banyak istilah pengubahsuaian yang tidak dapat difahami oleh rakyat Malaysia setiap hari, menyebabkan jurang harapan dalam pembuatan yang sering menghasilkan, secara purata, kenaikan kos 20 hingga 30 peratus pada saat pengubahsuaian selesai. Pada akhirnya, kami berhasrat untuk mencegah hal ini terjadi dengan masuk pada tahap mana-mana proses pengubahsuaian, yang menghasilkan penjimatan besar pada kos, masa dan usaha untuk pelanggan.

IKLAN
Alami Masalah UbahSuai? Hilangkan Sengsara itu dengan SUPERVISOR.MY
Pengasas bersama SUPERVISOR.MY, Danny Baharuddin (kiri) dan Charanjit Singh (kanan)

Sebelum proses pengubahsuaian bermula, pemilik harta tanah dan syarikat sering berhadapan dengan keputusan melelahkan memilih pasukan yang tepat untuk kerja tersebut. Dari memilih kontraktor yang betul dan dalam beberapa kes pereka dalaman, hingga menyetujui harga yang disebutkan, bahan digunakan dan garis masa, mudah bagi pemilik harta tanah untuk merasa terbeban dan bingung.

Menyedari hal ini, pasukan SUPERVISOR.MY melompat ke persaingan untuk memberikan nasihat harga, mengumpulkan dan menganalisis sebut harga dari beberapa kontraktor untuk menasihati pemilik harta tanah secara strategik mengenai keputusan mereka, sehingga memungkinkan penjimatan kos dan waktu terbaik. Di luar itu, SUPERVISOR.MY memastikan proses pemeriksaan menyeluruh pihak-pihak yang terlibat dalam pengubahsuaian, dengan itu melindungi pelanggan mereka sebelum mereka menandatangani garis putus-putus.

IKLAN
Alami Masalah UbahSuai? Hilangkan Sengsara itu dengan SUPERVISOR.MY
Photo by Kirill Sh

Memastikan proses pengubahsuaian dapat dilihat hingga akhir, SUPERVISOR.MY juga memberikan sokongan menyeluruh pada tahap terakhir pengubahsuaian harta tanah: pasca pengubahsuaian. Pada tahap ini, pelanggan sering menghadapi masalah seperti dokumentasi yang tidak teratur, sehingga sukar untuk menjaga pengawasan yang jelas walaupun setelah pengubahsuaian selesai. Sebagai contoh, pemilik harta tanah sering tidak dapat melakukan pemeriksaan pasca pengubahsuaian dengan berkesan. Untuk mengatasi hal ini, pasukan SUPERVISOR.MY menyediakan pemilik dan pemilik dokumen penyerahan dan audit yang disusun dengan teliti yang memperincikan setiap aspek proses pengubahsuaian. Ini membolehkan pemilik harta tanah mengakses semua dokumentasi- perakuan, izin, pembayaran akhir kepada kontraktor. Ini membolehkan pengguna fokus pada masalah yang sangat spesifik dalam kitaran pengubahsuaian mereka untuk dikunjungi semula dengan pasukan pengubahsuaian bergerak maju.

IKLAN

Untuk memudahkan urusan semua, SUPERVISOR.MY telah melancarkan platform web untuk membolehkan pemilik harta tanah membuat keperluan unik mereka diketahui dengan cara yang lebih mudah, cepat dan lebih mesra pengguna. Kini, pemilik perniagaan, korporat, dan pelanggan kediaman hanya perlu menghubungi platform ini dan mengikuti langkah mudah di bawah:
1. Tentukan jenis ruang: Pilih jenis harta tanah anda
2. Nyatakan peringkat pengubahsuaian: Sudahkah anda memulakan pengubahsuaian, di tengah-tengahnya, atau menjelang akhir? Biarkan pasukan SUPERVISOR.my mengetahui di mana anda berada dalam proses pengubahsuaian anda.
3. Pilih perkhidmatan yang diperlukan: Bergantung pada tahap proses pengubahsuaian mana, pilih dari senarai perkhidmatan tertentu yang disediakan

Alami Masalah UbahSuai? Hilangkan Sengsara itu dengan SUPERVISOR.MY
Photo by Jonathan Borba

Ketiga (3) langkah mudah ini dirancang untuk memperkenalkan pasukan SUPERVISOR.MY secara ringkas untuk projek pengubahsuaian. Selepas itu, perunding pengubahsuaian akan menghubungi untuk memahami keperluan khusus pemilik harta tanah dengan lebih mendalam. Akhirnya, SUPERVISOR.MY bertujuan untuk bukan sahaja memastikan penjimatan kos dan masa tetapi juga proses pengubahsuaian yang lancar, tepat pada masanya dan menjimatkan kos di mana pemilik harta tanah tidak dibebani dengan tanggungjawab yang membosankan.

Melangkah ke hadapan, SUPERVISOR.MY ingin berkembang secara nasional, menjadi pakar di Malaysia untuk semua keperluan pengubahsuaian, membantu pemilik harta tanah menjimatkan masa, wang dan mendapatkan ketenangan sepanjang proses pengubahsuaian.

Sentuhan Midas penuh kemewahan dan elegant untuk kediaman anda.
Rahsia dari IMPIANA, download sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI