Bosan dengan gaya biasa di ruang makan? Anda mungkin boleh mencetuskan kelainan dengan menyuntik pelbagai warna dengan gaya yang berbeza di ruang menjamu selera anda. Bukan itu sahaja, anda juga boleh mengambil inspirasi ala kafe untuk merubah ruang makan yang hambar menjadi lebih bermaya. Gaya ini sangat sesuai buat anda yang berjiwa muda dan sukakan sesuatu yang segar. Web Impiana berkongsi dengan anda 5 gaya yang pastinya buat anda terpersona.

1.Jarang-jarang kita lihat ruang makan tampil sebegini. Inspirasi dari sebuah kafe di Singapura ia sangat memukau. Di tambah pula dengan pilihan kerusi dengan reka bentuk serta warna yang berbeza telah merubah ruang tampil ceria.

 

 

2.Wow!!! Sesuai untuk anda yang punya citarasa yang tinggi.Kediaman jenis apartmen dan studio boleh jadikan ini sebagai inspirasi.

sumber foto: homefuly.com

IKLAN

 

 

3.Go Green!!!! Pencinta hijau pasti sukakan ini. Kafe-kafe sekarang banyak yang memilih gaya seperti ini. Mementingkan keselesaan, sedap mata memandang dan punya keunikkan yang tersendiri.

IKLAN

 

 

4. Satu lagi gaya kafe di ruang makan. Santai, selesa dan simple. Namun paling menarik dinding menggunakan konsep papan hitam. Idea bijak!

IKLAN

 

 

5. Kalau tadi untuk peminat hijau ini khas untuk peminat biru. Kabinet dan kaunter pulau serba biru. Konsep yang menarik malah sangat unik dan berani mencipta kelainan.