Impiana kini berada di dalam aplikasi   
Impiana kini berada di dalam aplikasi   

TIP IMPIANA

Zahirah-Aiman Didik Isaac Rajin Buat Kerja Rumah

Pasangan pelakon Zahirah MacWilson dan suami, Aiman Hakim Ridza berkongsi keletah anak sulung mereka Isaac Raees yang dididik supaya rajin membantu dan biasa melakukan kerja rumah meskipun baru berusia 3 tahun.

Kediaman Mewah Shima Anuar, Cantik Macam Resort

Terpesona melihat interior kediaman mewah milik pelakon Shima Anuar,33 ini. Sungguh cantik menenangkan, bagaikan berada di resort peranginan.

5 Barang Patut Buang, Buat Semak Rumah

Rumah nampak lebih sempit, semak & bersepah apabila ada terlalu banyak barang.

Laman Banglo Lama Konsep’Therapeutic Garden’

Istimewa rumah banglo dua tingkat berusia lebih dari tiga puluh tahun yang dimiliki oleh pasangan pesara kerajaan ini apabila menerapkan laman berkonsep 'therapeutic garden'. Konsep laman yang bukan sahaja cantik, namun memaksimumkan fungsi taman sepenuhnya dan mampu memberi ketenangan & 'healing' buat seisi rumah.

Tanam Pokok NAGA Guna Keratan Batang, Cukup Baja Cepat Berbuah!

Berbaloi tanam pokok buah naga di laman rumah jika tahu teknik penanaman yang betul. Seawal 7 bulan dan boleh tuai hasilnya dan tak putus-putus berbuah. Ikut panduan tip yang dikongsikan ini.

Tip Penjimatan Elektrik Di Rumah

Ini antara cara mudah dan paling asas untuk menjimatkan bil elektrik di rumah, namun ramai yang sering terlepas pandang.

Cantik Kediaman Konsep Moden Inggeris Zulin Aziz

Interior dekorasi rumah berkonsep Moden Inggeris pula cukup cozy dan menenangkan melengkapi keindahan keseluruhan kediaman.