Terima kasih dunia digital! Hari ini bukan hanya baju dan makanan, tetapi kelengkapan rumah pun boleh beli online. Kalau tak cuba rugi, sebab beli kelengkapan rumah secara online boleh jadi tindakan paling bijak abad ini. Ini antara 8 sebabnya.

1. Beli pukul 3 pagi, why not!

Anda boleh membeli pada bila-bila masa terluang sama ada siang atau malam, atau pukul tiga empat pagi sekali pun selagi ada kelapangan. Pembelian tidak terhad pada waktu operasi gedung kelengkapan rumah.

2. Happy shopping

Bagi kebanyakkan orang, shoppinglah saat yang membahagiakan. Bayangkan beli kelengkapan rumah tanpa stress. Sambil buat kerja rumah atau duduk-duduk di waktu santai. Maklumat pun semua ada online. Misalnya di IKEA Online Store, perabot lengkap dengan ukuran, contoh saiz, malah ada idea dekorasi. Boleh buat kita berangan-angan dulu tanpa stres dan kemudian beli!

3. Boleh visualize lebih baik

Nak gambarkan di mana kedudukan kelengkapan rumah pun tak payah pening-pening kepala, apatah lagi bila nak membayangkan keluasan ruang yang sebenar. Menerusi sistem online, hanya gerakan smartphone anda ke bahagian ruang kosong rumah. Walah, anda akan nampak macam mana keadaan ruang rumah dengan perabot yang diinginkan. Become your own ID.

4. Satu klik, settle semua

Ya memang benar membeli belah keseorangan sangat membosankan. Tetapi dengan hanya satu klik ini anda tidak lagi rasa keseorangan ketika membeli belah! Malah segalanya dapat di uruskan dengan cara yang cukup mudah dan sekejap sahaja! Fuhhhh!

5. Jangan panik, barangan dijaga rapi

Kalau selama ni anda kerap memikirkan tentang kondisi barangan ketika membawanya pulang, tetapi banyak servis sekarang ni, macam IKEA Online Store, buat anda tidak perlu risau kerana barangan akan diuruskan dengan baik oleh mereka yang pakar.

6. Biar anak tentukan apa dia nak

Membeli kelengkapan rumah dengan anak menyeronokkan, apatah lagi bila mereka yang boleh pilih perabot sendiri. Tunjukkan pilihan yang ada, dan rasai momen beli dan dekor bilik bersama.

7. Lokasi bukan penghalang

Kadang-kadang kita teringin sangat sesuatu kelengkapan rumah tu, tapi jauh pula nak dapatkan. IKEA Online Store membolehkan kita beli perabot meski dimana pun kita berada dan boleh set untuk anda dapat ikut masa yang ditetapkan.

8. No cash, no hal lah!

Boleh elak momen awkward kalau tiba-tiba duit tunai tak cukup. IKEA Online Store mempunyai pilihan untuk kita bayar menggunakan akaun debit atau kad kredit. Jadi bolehlah kita rancang perbelanjaan dan shopping ikut keperluan dan kemampuan tanpa orang tahu.

Kita cuba kelainan, jom beli kelengkapan rumah online. IKEA Online Store kini dibuka. Mengapa perlu bersusah payah jika ada cara yang paling mudah bukan? Untuk maklumat lebih lanjut layari IKEA.my

Komen anda

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara • Dikendali Oleh Astro Group

error: