Kenali Jubin-Jubin Yang Mampu Menerangi Rumah Anda! Serius Level Kayangan

Siapa sahaja tidak kenal Jubin itu apa. Kebanyakkan orang yang ada rumah sendiri, akan mencantikkan rumah mereka dengan memasang Jubin-jubin yang cantik, tidak kira sama ada di lantai mahupun dinding.

Anda Peminat Barang-Barang Gaming? Ketahui Perkara Pertama Sebelum Menjadi Seorang Gamer

Bermain game atau istilah gaming ini, boleh dikatakan, ramai peminatnya tergolong dari kaum lelaki. Bermain game ini adalah satu perkara yang pada mulanya, menghilangkan stress tetapi semakin lama zaman meningkat, game ini sudah menjadi suatu sukan atau kerjaya untuk membantu sara hidup.

Karpet Yang Ada Di Dalam Cerita Aladdin, Ada Terjual Di Malaysia

Karpet adalah salah satu dekorasi yang begitu penting untuk diletakkan di ruang tamu anda. Tanpa karpet, ruang tamu anda akan kelihatan bosan.

Bosan Melihat Bilik Tidur Sendiri Setiap Hari? Mari Baca Artikel Untuk Mengetahui Cara Dekorasinya...

Bilik tidur adalah tempat kita beristirehat daripada penat menempuhi segala cabaran realiti atau dunia setiap hari. Tapi, tidur juga perlu menatap sesuatu yang tenang dan boleh menyebabkan anda sentiasa tidur lena.

Kipas Siling Yang Terhangat Pada 2022 Ini Mampu Melawan Arus Angin!

    Di dalam setiap rumah yang ada di Malaysia, mesti ada kipas siling. Lagi-lagi, di ruang tamu. Kalau kipas siling tak ada dekat ruang tamu, jenuhhh kita. Melainkan ada penghawa dingin, tak apa lah....

Projek “DIY” Bilik Anak, Beli Barang-Barang Online Je

Walaupun kedai menjual alatan menukang tak beroperasi, ia bukan halangan kerana zaman serba canggih ni banyak kedai atas talian seperti Lazada Dan Shopee.

(GAMBAR) Makeover Bilik 8 Kaki x 8 Kaki Lengkap Ruang Menonton

Apa yang boleh anda lakukan dengan bilik tidur yang mempunyai saiz lebih kurang 8 kaki x 8 kaki? Letak sebuah katil bersaiz queen, sebuah almari dan meja solek dah penuh.

Makeover Bilik Tidur Kampung Dengan Konsep Boho Hanya Guna Barang Murah

Kalau pandai suai padan, apa pun konsep dekorasi yang dipilih untuk kediaman jampung jenis kayu ni boleh kelihatan cantik Tak semestinya sesuai konsep tradisional sahaja.

Walaupun Hanya Menyewa, Wanita Ini Berjaya Deko Kediaman Dengan Kos RM1500. Hasilnya Menakjubkan!

Usah malas nak menghias atau mencantikkan kediaman walau hanya disewa sementara kerana ianya tidak memerlukan kos yang tinggi pun. Yang penting, perancangan yang teliti dan bijak.

Inspirasi 5 Tema Sesuai Buat Bilik Tidur Anda

buat anda yang sedang dalam perancangan mengubahsuai bilik atau baru berpindah ke bilik baru, IMPIANA mahu kongsikan beberapa tema menarik yang boleh anda pertimbangkan.

Popular

error: Hello. Cannot.
© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd ❤️ Dikendali Oleh Astro Group