-->

Apa Beza Air-Cond Lengkap Inverter Atau Non-Inverter?

Nak beli air-cond biasanya mesti penjual akan tanya nak yang lengkap inverter atau pun tidak. Ini juga antara "selling point" yang banyak digunakan oleh penjual-penjual.

“Stress” Bekerja Dari Rumah, Salah Posisi Kedudukan Ketika Guna Laptop Antara Punca

Ramai yang rasa Work from home (WFH) atau Bekerja dari rumah (BDR) lebih memenatkan dan tertekan.

Menghias Di Tahun Baru Dengan Pilihan Warna Lebih Ceria

Tahun ini, sambutan semasa pandemik ini memang berbeza kerana kita beralih daripada keluar bergembira pada waktu malam, kepada menikmati malam yang tenang dalam suasana selesa dan selamat di rumah sendiri. Walaupun keseronokan percutian baru sahaja berlalu, ia bukan bererti anda tidak boleh menjadikan sepanjang tahun ini semeriah dan bermakna seperti itu.

Bilik tidur Dusty Pink untuk anak perempuan, mak pun nak bilik macam ni

Pasti ramai yang suka dan gemar dengan warna Dusty pink ini bukan. Kalau dapat bilik tidur yang selesa macam ni semangnya tidak akan keluar bilik lah.

Pemilihan Ruang Solek Yang Tepat

Saya tahu ramai pemilik di luar sana sering terpengaruh dengan konsep moden yang banyak dipaparkan di social media. Tetapi ramai yang terlupa tentang keperluan sebenar dan nyata.

5 Trik Simpan Barang Banyak Dalam Almari Baju Yang Sempit

Mesti ramai kan lebih-lebih lagi bagi bilik berukuran kompak. Kali ni IMPIANA nak kongsi trik menyimpan untuk almari bersaiz kecil

Mudah Nak Tegang Cadar Tilam, Guna “Suspender” RM 5.90 Ni Je

Cadar, alas katil, sarung tilam atau apa sahaja panggilan yang anda gunakan adalah kemasan wajib ada dalam bilik. Tapi, Jenis fitted atau bergetah paling mudah digunakan.

Lampu LED Tak Sesuai Dalam Bilik, Menganggu Tidur Dan Kesihatan

Penggunaan lampu LED lebih cekap tenaga dan tahan kama berbanding mentol biasa. Secara tidak langsung, ia menjimatkan poket anda juga.

Kesan Kepada Kesihatan Apabila Tengok Telefon Sebelum Tidur

Tabiat kebanyakkan orang zaman sekarang, sebelum mata lena mesti nak layan telefon dalam keadaan gelap.

Beli Klip Keselamatan RM 1.50 Elak Anak Kecil Sepahkan Laci

Bagi keluarga yang ada toddler (bayi berusia 12-36 bulan), tempat paling sensitif untuk anak-anak bermain adalah di laci aatau almari.

Popular

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: Hello. Cannot.